Finn Coren

Kontakt/gjestebok

Hvis du ønsker å kjøpe signerte CDer eller har andre spørsmål kan du kontakte meg på
finn(a)finncoren.com
Legg gjerne igjen en hilsen når du er innom.

8 comments

 1. På vegne av Hans Børli-selskapet, takk for tilsendt «På jorden et sted». En følsom og fin tolkning av «Ville vinger».
  Hilsen
  Sverre

 2. Fantastisk fin plate, Finn. Hørte den tidlig søndag morgen før og under soloppgang. Helt suverent. Jeg ble bare sittende å lytte og se. Ingen distraksjoner. Bare nå.

 3. Utgivelsene i «Nordiske Lyrikere» -serien er i en særklasse av kvalitet, og jeg håper så inderlig at du ikke er ferdig med prosjektet! (Håper f.eks. at du har mer av Hans Børli på lur / i tankene!)

  Uansett, tusen takk for alt det fantastisk vakre du alt har gitt oss. Balsam for sjel og ører.

 4. Hei, Finn!
  Gratulerer med fantastisk plate! På jorden et sted har gått på høy rotasjon i flere måneder nå, blitt veldig glad i den plata!
  Har fulgt deg fra første singel-utgivelse, blir aldri skuffa, og følger deg gjerne videre, spent på hva du finner på neste gang!

 5. Hej Finn, den cd du skickat mig med din tonsättning av Gunnar Ekelöfs «Sång» hade hamnat i cd-hyllan och jag har lyssnat på den först nu!!!! Vill bara tala om att jag tycker MYCKET om din tonsättning ! Många hälsningar. Suzanne Ekelöf

 6. Kjære Finn.
  Nok ein kveld der din vinyl vert spelt og vi er som vanleg i nasegrus beundring over ditt talent . Har så mange gode minna og gåsehud ❤️ Er vi i Oslobygda og om du vil hadde det vore ei ære og få helse på deg. Vi digga deg etter snart 30 år

 7. Så utrolig flott med de 2 utgivelsene på vinyl av The Blake Project og I Draumar fær Du. Disse fortjente vinylutgivelse!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *